Προγράμματα

Εορτάζοντας τα πρώτα μας πέντε χρόνια, σχεδιάσαμε και προσφέρουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, το οποίο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες και στελέχη όσο και σε νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επαγγελματικό στίβο. Ανάλογα με τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει κατάλληλα το coaching, τη φιλοσοφία, την ψυχολογία, τη συμβουλευτική και την πνευματικότητα. Συνοδεύεται επίσης από μία σειρά άλλων προγραμμάτων που αφορούν εξειδικευμένους τομείς επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή ποιότητας ζωής.

Το πρόγραμμα αναδεικνύει τα ταλέντα και τα χαρίσματα που διαθέτει κάθε άνθρωπος, βοηθά στην ενδυνάμωση και καλλιεργεί τον επαγγελματισμό με ένα καινοτόμο συνδυασμό Coaching, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Πνευματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Νίτσε “γινόμαστε ο ήχος μας”. Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην καλλιέργεια των καταλλήλων ηχοχρωμάτων και βελτιώνει δραστικά τον τρόπο και την ποιότητα της επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι σπάνιες αυτές ασκήσεις αποτελούν μοναδικό εργαλείο διεύρυνσης της προσοχής και της συνείδησης και συνδυάζονται με κατάλληλες ασκήσεις αναπνοής και συγκέντρωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά έξι συναντήσεων όπου παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της Ψυχολογίας και της Συμβουλευτικής, χρήσιμες σε κάθε νέο επαγγελματία.

Διαβάστε περισσότερα

Η εμφάνιση κάθε επαγγελματία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική του εικόνα και προδιαθέτει αναλόγως τους πελάτες και συνεργάτες του.

Διαβάστε περισσότερα

Με καταβολές στην Κινέζικη Ιατρική, αποτελεί εξαιρετικό μέσο εξισορρόπησης ακόμη και θεραπείας ποικιλίας συμπτωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελεί μια εξειδικευμένη έκδοση του προγράμματος ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρονται ατομικές συναντήσεις coaching, οι οποίες συμπληρώνουν το πρόγραμμα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, και στις οποίες δίνεται περισσότερος χρόνος για την εμβάθυνση στους ιδιαίτερους στόχους κάθε ενδιαφερομένου.

Διαβάστε περισσότερα

Με αναγνωρισμένα οφέλη στο σώμα και την ψυχική ευεξία, το πρόγραμμα αυτό υποβοηθά την ανάπτυξη κάθε νοητικής ή ψυχικής δεξιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο τεσσάρων ωρών, όπου εξηγούνται τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να έχει υπ’ όψιν του κάθε νέος επαγγελματίας για τον σωστό προγραμματισμό των οικονομικών και λογιστικών του υποθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δημιουργία λογοτύπου, επαγγελματικών καρτών, εντύπων αλληλογραφίας και κάθε άλλου σχετικού μέσου που χρησιμοποιεί κάθε επαγγελματίας για την προβολή του.

Διαβάστε περισσότερα

Η διατροφή μας αποτελεί την κύρια πηγή ενέργειας για κάθε σωματική και νοητική εργασία.

Διαβάστε περισσότερα