Προγράμματα

Εορτάζοντας τα πρώτα μας πέντε χρόνια, σχεδιάσαμε και προσφέρουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, το οποίο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες και στελέχη όσο και σε νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επαγγελματικό στίβο. Ανάλογα με τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει κατάλληλα το coaching, τη φιλοσοφία, την ψυχολογία, τη συμβουλευτική και την πνευματικότητα. Συνοδεύεται επίσης από μία σειρά άλλων προγραμμάτων που αφορούν εξειδικευμένους τομείς επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή ποιότητας ζωής.

Professional-Development

Το πρόγραμμα αναδεικνύει τα ταλέντα και τα χαρίσματα που διαθέτει κάθε άνθρωπος, βοηθά στην ενδυνάμωση και καλλιεργεί τον επαγγελματισμό με ένα καινοτόμο συνδυασμό Coaching, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Πνευματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Ekfora-logou

Σύμφωνα με το Νίτσε “γινόμαστε ο ήχος μας”. Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην καλλιέργεια των καταλλήλων ηχοχρωμάτων και βελτιώνει δραστικά τον τρόπο και την ποιότητα της επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα

Gurdjieff-movements

Οι σπάνιες αυτές ασκήσεις αποτελούν μοναδικό εργαλείο διεύρυνσης της προσοχής και της συνείδησης και συνδυάζονται με κατάλληλες ασκήσεις αναπνοής και συγκέντρωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Psychotherapy

Σειρά έξι συναντήσεων όπου παρουσιάζονται οι βασικές https://www.cialissansordonnancefr24.com/ αρχές της Ψυχολογίας και της Συμβουλευτικής, χρήσιμες σε κάθε νέο επαγγελματία.

Διαβάστε περισσότερα

Styling

Η εμφάνιση κάθε επαγγελματία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική του εικόνα και προδιαθέτει αναλόγως τους πελάτες και συνεργάτες του.

Διαβάστε περισσότερα

Reflexology

Με καταβολές στην Κινέζικη Ιατρική, αποτελεί εξαιρετικό μέσο εξισορρόπησης ακόμη και θεραπείας ποικιλίας συμπτωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

diamond

Αποτελεί μια εξειδικευμένη έκδοση του προγράμματος ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Coaching

Προσφέρονται ατομικές συναντήσεις coaching, οι οποίες συμπληρώνουν το πρόγραμμα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, και στις οποίες δίνεται περισσότερος χρόνος για την εμβάθυνση στους ιδιαίτερους στόχους κάθε ενδιαφερομένου.

Διαβάστε περισσότερα

Yoga

Με αναγνωρισμένα οφέλη στο σώμα και την ψυχική ευεξία, το πρόγραμμα αυτό υποβοηθά την ανάπτυξη κάθε νοητικής ή ψυχικής δεξιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Basic-finance

Σεμινάριο τεσσάρων ωρών, όπου εξηγούνται τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να έχει υπ’ όψιν του κάθε νέος επαγγελματίας για τον σωστό προγραμματισμό των οικονομικών και λογιστικών του υποθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Brand-identity

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δημιουργία λογοτύπου, επαγγελματικών καρτών, εντύπων αλληλογραφίας και κάθε άλλου σχετικού μέσου που χρησιμοποιεί κάθε επαγγελματίας για την προβολή του.

Διαβάστε περισσότερα

Nutritionist

Η διατροφή μας αποτελεί την κύρια πηγή ενέργειας για κάθε σωματική και νοητική εργασία.

Διαβάστε περισσότερα